ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Росії судять дитячого психолога, який побив перехожого до смерті

Обвинувачений не визнає своєї провини

У Росії судять дитячого психолога, який побив перехожого до смерті
Фото: yugopolis.ru

У Росії прокуратура міста Волгограда скерувала до суду обвинувальний висновок проти дитячого психолога, який забив до смерті перехожого.

Про це повідомляє офіційний сайт відомства.

"12 квітня 2015 року 27-річний Єгор Андрєєв, який працює психологом у дитячому розвитковому центрі, у волгоградському парку посварився з 52-річним чоловіком, який повертаються із сім'єю з прогулянки. Причиною конфлікту стало те, що перехожий нібито плюнув у бік машини Андрєєва. Обвинувачений дістав ніж і почав ним погрожувати перехожому. Під час словесної перепалки Андрєєв ударив потерпілого кулаком по голові, від чого останній упав на асфальт. Від отриманої черепно-мозкової травми потерпілий за кілька днів помер у лікарні", - йдеться в матеріалах слідства.

Проти психолога порушили кримінальну справу за частиною 4 статті 111 Кримінального кодексу РФ (завдавання тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило смерть потерпілого з необережності) і за частиною 1 статті 119 (погроза вбивством).

Обвинувачений своєї провини не визнає. До суду він перебуватиме під вартою.

Нагадаємо, в російському Бєлгороді лікар до смерті побив пацієнта за те, що той нібито вдарив медсестру. У Держдумі РФ поведінку лікаря пояснили "важким психічним станом через низькі зарплати та відсутність перспектив соціальної підтримки".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram