ГоловнаСвіт

У Німеччині автомат для продажу презервативів "убив" грабіжника

За твердженням викрадачів контрацептивів, їхній загиблий товариш упав зі сходів

У Німеччині автомат для продажу презервативів "убив" грабіжника

Одна людина загинула в результаті вибуху автомата для продажу презервативів у місті Шеппінг на заході Німеччини недалеко від голландського кордону. Це сталося в день Різдва, 25 грудня.

Про це повідомляє

Російська служба Бі-бі-сі з посиланням на прес-службу окружного поліцейського управління в Боркені, земля Північний Рейн-Вестфалія.

Металевий предмет, що вилетів із підірваного автомата під час невдалої спроби пограбування, поцілив 29-річному чоловікові в голову. Він отриманого поранення він згодом помер у лікарні, незважаючи на всі зусилля лікарів реанімації врятувати його.

Повідомляють, що о 7:40 ранку мешканці вулиці Мюнстерштрассе почули гучний ляск і побачили дим, що піднімався на тому місці, де стоїть машина для продажу контрацептивів.

Поліцейські, які прибули за викликом очевидців, виявили на місці події розкидані упаковки з презервативами і гроші. Очевидно, що зловмисники нічого не взяли.

О 8:50 із місцевої лікарні в поліцію надійшло повідомлення, що двоє молодиків доправили пораненого, якого не вдалося врятувати.

За словами інших учасників пограбування, їхній товариш, імені котрого не називають, упав зі сходів. Лікарям ця версія здалася сумнівною. Надалі з'ясувалося, що троє зловмисників підірвали автомат за допомогою невстановленої вибухової речовини.

Вибух стався швидше, ніж його жертва встигла зачинити дверцята фургона, в якому він і його поплічники намагалися сховатися. Від удару в голову металевим предметом молодий чоловік знепритомнів і згодом помер у лікарні.

Нагадаємо, 27 грудня в Чикаго (штат Іллінойс, США) поліцейський випадково застрелив двох афроамериканців. Одна із загиблих була матір'ю п'ятьох дітей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram