ГоловнаСвіт

У Кабулі прогриміли три вибухи

У Кабулі прогриміли три вибухи
Теракт к Кабуле
Фото: EPA/UPG

У дипломатичному районі Вазір Акбар Хан в столиці Афганістану Кабулі після ракетного обстрілу прогриміли три вибухи.

Про це інформує агентство РБК-Україна з посиланням на афганське агентство Pajwhok.

Повідомляється, що вибухи в Кабулі відбулися після ракетного обстрілу. Вони відбулися безпосередньо близько від президентського палацу і будівель різних міністерств.

Одна з ракет впала на території посольства США, друга - в районі Ширпур, де розташоване іспанське посольство, третя - близько центру міста.

Інформація про загиблих або поранених не надходила.

Раніше, 21 грудня, повідомлялося, що терорист-смертник на мопеді атакував спільний американо-афганський військовий патруль поблизу авіабази Баграм. У результаті шестеро військовослужбовців міжнародної коаліції вбито, шістьох поранено, повідомив голова адміністрації району Баграм Абдул Шукур Кудс.

Всі шестеро військовослужбовців НАТО, що загинули через теракт в Афганістані, були американцями, повідомило агентство АП, посилаючись на владу США.

Нагадаємо, 11 грудня поблизу посольства Іспанії в Кабулі вибухнув замінований автомобіль. Відповідальність за теракт взяло на себе угруповання "Талібан".

9 декабря талибы напали на аэропорт в Афганистане, число жертв достигло 50. По данным министерства обороны Афганистана, среди погибших 38 мирных жителей, 10 афганских военнослужащих и двое полицейских. Среди жертв есть женщины и дети. Более трех десятков человек получили ранения в боях за аэродром, длившихся более суток.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram