ГоловнаСвіт

У США банк пограбували під час репортажу в прямому ефірі

За попередніми даними, грабіжником банку виявився один зі співробітників цієї фінустанови.

Банк в американському штаті Міннесота пограбували, коли кореспондент вів репортаж у прямому ефірі на його тлі.

Про це повідомляє

сайт телеканалу KIMT News 3, співробітник котрого опинився на місці події.

Журналіст Адам Саллет (Adam Sallet) у прямому ефірі розповідав про інше пограбуванні банку, скоєне 14 грудня. Цієї миті з будівлі кредитної установи вискочив банківський службовець. Він пробіг повз кореспондента і вказав уперед, давши зрозуміти, що там грабіжник, який повторив злочин. Усе, що відбувалося, потрапило в кадр.

"Це прямий ефір, друзі! Грабіжник щойно пробіг тут, за словами банківського службовця. Я повинен подзвонити в службу 911", - сказав Саллет у камеру.

Ролик, який опублікували на каналі KXAN Austin News в YouTube 15 грудня, подивилися понад 8 тис. осіб. Саме пограбування не потрапило на запис.

Підозрюваного затримали приблизно через годину, ним виявився 36-річний Раян Ліскоу (Ryan Liskow) - один зі співробітників банку. За даними слідства, 14 грудня чоловік уже пограбував кредитну установу, а наступного дня прийшов знову.

Поліція впевнена у провині Ліскоу. "Та саме статура, той самий одяг, такий самий метод", - сказали слідчі. Під час пограбувань чоловік давав працівникам банку однакові записки з вимогою передати йому гроші.

У березні журналіста південноафриканської телекомпанії SABC Вуйо Мвоко (Vuyo Mvoko) пограбували в прямому ефірі. До кореспондента підійшли двоє чоловіків, один з яких був озброєний пістолетом, і зажадали віддати їм мобільний телефон. Мвоко виконав вимогу - і нападники втекли.

Нагадаємо, 3 грудня повідомлялося

, що в Києві впіймали серійного грабіжника банків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram