ГоловнаСвіт

Телецентр "Останкіно" обгородили колючим дротом через "тривожну ситуацію у світі"

Але з погрозами з боку забороненої в Росії ІД це не пов'язано

Телецентр "Останкіно" в Москві обгородили колючим дротом. У прес-службі телецентру пояснили це заходами безпеки через "тривожну ситуації в Москві, в Європі та в світі", повідомляє агентство РБК.

Фотографію з колючим дротом навколо телецентру "Останкіно" в п'ятницю, 11 грудня, опублікував у своєму Facebook журналіст Антон Алфімов.

Останкіно
Фото: Anton Alfimov
Останкіно

Автор світлини розповів, що роботи почалися рано-вранці і тривають досі. "Уже половину АСК-3 обтягнули. Головний корпус АСК-1 поки не чіпали", - повідомив він.

У прес-службі "Останкіно" колючий дріт пояснили заходами безпеки. "Це нормальні заходи безпеки у зв'язку з тривожною ситуацією і в Москві, і в Росії, і в світі", - наводить видання слова керівника прес-служби "Останкіно" Дениса Назарова. За його твердженням, таке рішення було прийнято після нещодавнього дзвінка про закладений у будівлі вибуховий пристрій і ймовірну загрозу теракту в телецентрі. При цьому Назаров наголосив, що з погрозами з боку забороненої в Росії "Ісламської держави" це ніяк не пов'язано.

Повідомляють також, що з 1 листопада замість 5-го полку поліції, який раніше відповідав за безпеку, "Останкіно" охороняє філія ФГУП "Охорона" МВС Росії по Москві.

Нагадаємо, тільки влітку 2015 року неодноразово повідомляли про пожежу в телецентрі "Останкіно".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram