ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Кремль не зацікавило розслідування про синів генпрокурора РФ

Кремль не зацікавило розслідування про синів генпрокурора РФ
Песков
Фото: tvc.ru

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що розслідування Фонду боротьби з корупцією (ФБК) про сім'ю генпрокурора РФ не викликало інтересу в Кремлі.

Про це повідомляє "Интерфакс".

"Можу сказати, що ця інформація була для нас доступна, десь влітку ми з нею ознайомилися, це було десь у червні", - сказав Пєсков, відповідаючи на запитання, чи ознайомилися в Кремлі з матеріалами розслідування.

"Тоді як автори матеріалу згадувалися інші люди і, власне, вже тоді інформація не викликала нашого інтересу, тому що там не йдеться про генерального прокурора. Там йдеться про його повнолітніх синів, які абсолютно самостійно займаються бізнесом", - додав прес-секретар Путіна.

Пєсков зазначив, що Чайка, як і всі держслужбовці, щороку подає декларацію, яка перевіряється антикорупційними структурами.

Минулого тижня Фонд боротьби з корупцією Олексія Навального показав фільм-розслідування про генерального прокурора Росії Юрія Чайку. У ньому стверджується, що Чайка і його сини, а також високопоставлені співробітники Генпрокуратури причетні до корупційних схем і, можливо, вбивства.

Чайка назвав розслідування брехливим і замовним. ФБК подав на генпрокурора РФ до суду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram