ГоловнаСвіт

У Сирії після обстрілу вертольота загинув російський морпіх

Раніше повідомлялося, що екіпаж збитого вертольота евакуювали.

У Сирії після обстрілу вертольота загинув російський морпіх
Фото: twitter.com/HaberturkTV

У Сирії загинув російський морський піхотинець. Як заявили в Генштабі, військовий загинув при проведенні рятувальної операції на місці катастрофи російського Су-24.

За словами генерал-лейтенанта Сергія Рудського, російський контрактник загинув після того, як із землі підбили російський вертоліт Мі-8, повідомляє Meduza.

Раніше про втрату вертольота було відомо тільки на основі неофіційної інформації. Повідомлялося, що вертоліт, що летів у районі катастрофи Су-24, було збито із землі формуваннями, що воюють проти урядових військ Башара Асада.

У Генштабі заявили, що склад пошуково-рятувальної групи і екіпаж збитого в Сирії вертольота евакуювали. У спецоперації брали участь два вертольоти; другий благополучно повернувся на базу.

Раніше 24 листопада біля сирійсько-турецького кордону турецькі військові збили російський бомбардувальник Су-24, оскільки він порушив повітряний простір Туреччини, незважаючи на численні попередження. Москва заперечує входження літака в турецький повітряний простір. Президент РФ Володимир Путін вже оголосив Туреччину спільником ІДІЛ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram