ГоловнаСвіт

Під час стрілянини в парку в Новому Орлеані постраждали 16 осіб

Стрільцям удалося втекти з місця злочину.

Щонайменше 16 жителів американського Нового Орлеану госпіталізували з пораненнями різного ступеня тяжкості після стрілянини в міському парку.

Про це повідомляє USA Today.

Стрілянина сталася на ігровому майданчику, де для зйомок кліпу зібралися до 500 осіб. Незадовго до цього через парк проходила урочиста процесія.

Як уточнює агентство Рейтер із посиланням на заяву прес-секретаря місцевої поліції Тайлера Гемблера (Tyler Gamble), поки що невідомо, через що почалася стрілянина, проте відомо, що ніхто не загинув. При цьому на питання про те, чи могла стрілянина бути розбірками між ворожими бандитськими угрупованнями, Гемблер відповів, що "про це поки що занадто рано говорити".

"Поговоривши з декотрими з постраждалих, ми знаємо, що було дві групи людей, які стріляли один в одного", - зазначив Гемблер. Свідки розповіли поліції, що обидві групи стрільців одразу після перестрілки втекли з місця подій. Поки що нікого не заарештували.

Окрім того, три свідки сказали, що бачили людину з автоматом срібного кольору. Тим часом, за даними місцевого телеканалу WWL-TV, у натовпі помітили щонайменше двох озброєних людей.

Нагадаємо, 2013 року на параді в Новому Орлеані невідомі поранили 19 осіб. Згодом затримали підозрюваного у стрільбі. Ним виявився 19-річний Акейн Скотт, якого раніше звинувачували в незаконному володінні зброєю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram