ГоловнаСвіт

Ще троє людей загинули внаслідок теракту в Ізраїлі

Ще троє людей загинули внаслідок теракту в Ізраїлі
Фото: jpost.com

Ізраїльтянина, американського туриста і мирного палестинця вбито, ще 8 осіб отримали поранення в результаті обстрілу автомобілів на перехресті автодоріг біля поселення Гваот на південь від Єрусалима. Про це повідомляє Newsru.co.il.

У районі 16:35 на перехресті Алон-Швут арабський водій скерував свій автомобіль у групу ізраїльтян, які стояли на узбіччі. Інцидент стався в регіоні Гуш-Еціон, де розташовані єврейські поселення на Західному березі річки Йордан.

Прес-служба "Маген Давид Адом" (ізраїльський аналог "Червоного Хреста"), парамедики якої надавали першу допомогу постраждалим, повідомила, що від вогнепальних поранень помер 18-річний юнак, який перебував у міні-бусі з іноземними туристами. Пострілом у голову було вбито 40-річного водія приватного автомобіля. Також загинув 50-річний водій іншого приватного автомобіля.

За повідомленнями ЗМІ, одного терориста ліквідовано, а його спільника затримано. Згодом стало відомо, що вбитий - 40-річний водій автомобіля з палестинськими номерами, під час упізнання жертв теракту його помилково прийняли за терориста. Але чоловік, судячи з усього, сам став жертвою теракту.

Згодом було опубліковано імена двох жертв: це 50-річний Яаков Дон із поселення Алон-Швут і 40-річний житель Палестинської автономії Шаді Арафа. Ім'я третього загиблого, 18-річного туриста США, оголосять після того, як про трагедію сповістять його близьких.

З 1 жовтня, від початку так званої "інтифади Ель-Кудса", в Ізраїлі терористи вчинили 87 атак, у результаті яких загинули не менш ніж півтора десятка ізраїльтян, багато людей отримали поранення.

Як повідомляли, сьогодні палестинець із ножем напав на людей в офісному центрі "Панорама" в Тель-Авіві. Після двох терактів голова ізраїльського уряду Біньямін Нетаньягу скликав спеціальну нараду з представниками сил безпеки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram