ГоловнаСвіт

Палестинець з ножем напав на ізраїльтян в офісній будівлі в Тель-Авіві (оновлено)

Нападника на будівлю, де розташовано місцевий офіс Russia Today, затримано.

Палестинець з ножем напав на ізраїльтян в офісній будівлі в Тель-Авіві (оновлено)
Фото: The Times Of Israel

Озброєний ножем палестинець скоїв напад на людей в офісному центрі Panorama в Тель-Авіві, в якому, зокрема, розташовано офіс Russia Today. Про це повідомляє "Русская служба BBC".

BBC виграла справу проти Russia Today про фейковий сюжет

Як передає видання, від удару ножем нападника загинув на місці чоловік. Ще двох постраждалих доправили в місцеву лікарню, де один з них помер.

Атака сталася неподалік входу в один з магазинів іудейської релігійної атрибутики, який використовується як місце для денних молитов.

Як передає NEWSRU.co.il, за повідомленням поліції, терорист увійшов до крамниці й вдарив ножем двох осіб. Потім зійшов на один поверх і напав на ще кількох людей, після чого був нейтралізований громадянами.

За словами співробітниці РТ Поли Слієр, відразу після атаки в будівлі бул чути крики, почалася паніка. Люди почали закриватися в своїх офісах. Пола Слієр додала, що на цей час правоохоронцям не вдалося встановити особу нападника.

Нападника затримали відвідувачі ділового центру, а потім передали його до рук поліції. Ним виявився 24-річний житель палестинського села Дура.

Ніхто зі співробітників RT не постраждав при нападі.

Це вже не перша атака палестинців на мирних ізраїльтян. Так, раніше житель Західного берега річки Йордан напав з ножем на пасажирський автобус у Тель-Авіві, важкі поранення отримали 9 осіб.

Як повідомлялося, колишній президент Ізраїлю Шимон Перес закликав свою країну визнати Палестину державою, щоб уникнути нових жертв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram