ГоловнаСвіт

Жириновський запропонував вивозити корінних французів до Росії для порятунку Франції

Лідер ЛДПР вважає, що Франція перетвориться на Арабістан.

Жириновський запропонував вивозити корінних французів до Росії для порятунку Франції
Жириновский
Фото: EPA/UPG

Одіозний лідер ЛДПР Володимир Жириновський заявив, що незабаром Франція перетвориться на арабську країну.

Його думку наведено на сайті ЛДПР.

Таким чином Жириновський відреагував на теракти в Парижі. "Франція в перспективі стане новим Арабістаном. Ми повинні будемо поступово прощатися з Францією, оскільки вона все одно буде змушена приймати біженців", - сказав він.

За словами лідера ЛДПР, у корінних французів є шанс врятуватися від напливу арабів.

"Ми можемо допомогти в евакуації французів у Росію. Можна вивозити корінних французів до нас, тому що Франція гине, вона себе захистити не зможе. Французи нездатні до опору, розбігаються при першій же небезпеці. А араби, навпаки, розлючені", - заявив Жириновський .

Крім того, політик запропонував свій рецепт для боротьби з тероризмом у Росії. "Треба посилити наш контроль над можливістю приїзду до нас людей, адже у нас практично відкриті кордони. Посилити контроль виїзду, щоб терористи не могли швидко втекти. Давайте припинимо вуличні заходи, дозволимо проводити заходи тільки в будівлях, але ніяких маршів", - підсумував лідер ліберал-демократів.

За уточненими даними, жертвами терактів у Парижі стали 128 осіб. У Франції введено надзвичайний стан, для гарантування безпеки мобілізовано 1,5 тисячі військових. Силові структури розшукують можливих співучасників терактів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram