ГоловнаСвіт

Противники президента Молдови перекрили центральний бульвар Кишинева

Протестувальники перейшли до плану "Б".

Противники президента Молдови перекрили центральний бульвар Кишинева
Фото: twitter.com/KpMoldova

Молдовські протестувальники в ніч з п'ятниці на суботу перекрили наметами проїжджу частину центрального бульвару Кишенева.

Це сталося після того, як президент Микола Тімофті не виконав поставлений йому ультиматум і не пішов у відставку, пише молдовське видання "Блокнот".

Протягом декількох хвилин намети розтягнулися на два квартали. За словами лідера Партії соціалістів РМ Ігоря Додона - це частина плану "Б". Розповісти більше про цей план "Наша партія" та соціалісти обіцяють у суботу вдень.

Прем'єр Молдови Валерій Стрелец вже засудив дії протестувальників у Кишиневі. "Проїжджа частина - не місце для протестів. У перших лавах були депутати, у яких є недоторканність. Думаю, що це не найкраща практика, яку застосовують ті, хто бореться за правову державу", - сказав він.

Нагадаємо, протести в центрі Кишинева тривають від початку вересня. Учасники маніфестацій виступають за європейську інтеграцію, вважаючи, що нинішня влада "спотворила її суть, займаючись крадіжкою під прикриттям красивих гасел".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram