ГоловнаСвіт

Al-Jazeera і Міноборони РФ оприлюднили відео бомбардування Сирії

ЗМІ повідомляють про загибель 30 осіб.

Al-Jazeera і Міноборони РФ оприлюднили відео бомбардування Сирії
Архивное фото. Обстрелянное поселение Аль-Хашаб

Телеканал Al-Jazeera опублікував відеозаписи авіаударів по території Сирії. Телеканал стверджує, що авіаудари завдавали російські літаки.

За інформацією журналістів, в результаті авіанальоту в провінції Хомс та місті Хама в центральній частині країни загинули 30 людей.

На першому відео видно зруйновану будівлю, з якої намагаються вибратися люди, кілька з них поранені. На другому відео видно кілька літаків у небі, після цього камера падає, через якийсь час стає видно, що над землею піднімаються клуби диму.

Головнокомандувач опозиційної "Вільної сирійської армії" також заявив телеканалу, що російська авіація бомбила територію на північ від Хами, незважаючи на те, що там було піднято прапор їхньої організації.

Водночас Міноборони Росії відзвітувало про знищення командних пунктів управління бойовиків "Ісламської держави" в горах.

У відомстві запевняють, що всі удари завдавали після проведення повітряної розвідки.

Міноборони також опублікувало відеокадри повітряної атаки по цілях "Ісламської держави" в Сирії. У відомстві уточнили, що на запису літаки завдають ударів по командному пункту і штабу управління терористичними формуваннями ІД у гірській місцевості.

Нагадаємо, 30 вересня президент РФ Володимир Путін отримав дозвіл від Ради Федерації на застосування військ у Сирії. Через кілька годин після цього російська авіація почала бомбити сирійські міста, в яких діють повстанці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram