ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Навальний знайшов у Пєскова будинок з ділянкою за $7 млн (оновлено)

Місцезнаходження ділянки випадково видала дочка Пєскова

Навальний знайшов у Пєскова будинок з ділянкою за $7 млн (оновлено)
Дмитрий Песков
Фото: telegrafist.org

У прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова є будинок за 470 млн рублів.

Про це у своєму блозі повідомляє опозиціонер Олексій Навальний.

За даними Навального, Пєсков купив будинок разом зі своєю дружиною Тетяною Навкою.

Як стверджує Навальний, знайти будинок Пєскова він зміг через інстаграм його дочки Лізи. У неї, крім основного аккаунта, є ще один, менш популярний, де вона публікує вірші та малюнки. 31 фотографію з цього аккаунта відправлено з одного місця в районі Рубльовки.

Геотеги, пише Навальний, стосуються конкретного будинку у селищі "Третья Охота". Після того, як "зібрали довідки", з'ясувалося, що у цьому місці знаходиться будинок площею 779,2 кв.м. Належить він, згідно з опублікованими Навальним документами, дружині Пєскова. Також, згідно з опублікованим у блозі витягом, їй належать дві ділянки загальною площею 9373 кв.м.

"Тут досвідчене око Фонду боротьби з корупцією бачить улюблену схему усіх держшахраїв. Наречений-чиновник купує дорогу нерухомість на наречену (не чиновника), ну, а після весілля можна сміливо жити в цьому будинку, кажучи "ну, а це дружина купила до шлюбу", - пише Навальний.

За даними Фонду боротьби з корупцією, земля в цьому селищі коштувала Пєскову з Навкою $5,6 млн доларів. Якщо додати до цього будинок, то виходить $7 млн.

Оновлено: Відома спортсменка і дружина прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова Тетяна Навка назвала опозиціонера Олексія Навального "маніяком" в інтерв'ю радіостанції "Говорит Москва".

"Ой, слухайте, я цього маніяка, чесно кажучи, не хочу коментувати", - заявила дружина Дмитра Пєскова.

Блогери раніше звернули увагу на годинник Пєскова марки Richard Mille, з яким він з'явився на весіллі. Зокрема, Навальний повідомив, що співробітники Фонду боротьби з корупцією зв'язалися з виробником аксесуара і з'ясували, що це модель RM 52-01, випущена обмеженим тиражем вартістю $620 тис. (38 млн рублів).

Після цього Навальний стверджував, що Пєсков відпочиває з дружиною на яхті, оренда якої коштує 26 млн рублів (€385 тис.) на тиждень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram