ГоловнаСвіт

Росія заявила про викрадення свого військовослужбовця на кордоні з Україною

У викраденні військового і його брата Міноборони РФ звинуватило українські спецслужби.

Росія заявила про викрадення свого військовослужбовця на кордоні з Україною
Российско-украинская граница (архивное фото)
Фото: www.facebook.com/yatsenyuk.arseniy

Міноборони Росії заявляє про викрадення військовослужбовця РФ у Ростовській області, на кордоні з Україною. Про це повідомляє ІА "Интерфакс" (Росія).

"12 вересня близько 6:00 ранку з населеного пункту Чертково Ростовської області співробітниками українських спецслужби було викрадено і вивезено на територію України російського військовослужбовця-контрактника Віктора Барсукова", - повідомили інформагентству в Управлінні прес-служби і інформації МО.

"Разом з російським військовослужбовцем на територію України було вивезено і його рідного брата Миколу Барсукова, що є цивільною особою". "Інформацію про викрадення російських громадян командування військової частини отримало від родичів, які проживають в Чертково, в яких гостювали брати Барсукови", - заявили в управлінні.

Міноборони Росії вимагає "негайно звільнити російських громадян". "Настійно рекомендуємо надалі не займатися такими провокаціями, що кваліфікуються в будь-якому кримінальному праві як тяжкий злочин - викрадення людей", - заявили у військовому відомстві Росії.

Населений пункт Чертково безпосередньо примикає до російсько-українського кордону і розділений залізничними коліями з українським населеним пунктом Мілове.

Нагадаємо, нещодавно трьох українських військових викрали на кордоні з окупованим Кримом. ведеться розслідування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram