ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Російський депутат Мілонов проголосив перемогу над геями Петербурга

Депутат запропонував запровадити кримінальну відповідальність для модераторів й учасників гей-пабліків у соцмережах.

Російський депутат Мілонов проголосив перемогу над геями Петербурга
Виталий Милонов

Депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга Віталій Мілонов заявив, що представників міської ЛГБТ-спільноти придушили - вони покидають Росію.

Про це він розповів в інтерв'ю "Русской службе новостей".

"Практично всіх геїв вижили. Вони всі виїхали у Європу. У нас було кілька активних. Один виїхав до Ізраїлю, інша - в Іспанію, третій - ще кудись. Я на карті світу розставляю прапорці - хто далі полетить", - запевнив депутат.

1 вересня Мілонов запропонував запровадити кримінальну відповідальність для модераторів й учасників гей-пабліків у соціальних мережах. Адміністраторів депутат пропонує ув'язнювати на 20 років, а учасників - на п'ять. "Більшість народу підтримає поправки двома руками. Закрити і не давати публічного простору творцям пабліків, у яких пропагують збочений спосіб життя", - наголосив Мілонов.

Мілонов відомий провокаційними заявами й ініціативами. Зокрема, він є автором закону про заборону гей-пропаганди. У популяризації гомосексуалізму депутат звинувачував співачок Мадонну і Леді Гагу. Також Мілонов пропонував створити поліцію моралі і хотів зобов'язати вчителів і лікарів проходити тести на педофілію.

Нагадаємо, в листопаді 2014 року Мілонов запропонував створити мережу православних перукарень для боротьби з "блакитним лобі". Він відомий також як автор закону про гей-пропаганду і борець за чистоту моралі. Раніше він звинуватив співачку Мадонну в пропаганді гомосексуалізму. Аналогічні претензії він висунув Леді Газі після її концерту в Петербурзі. У жовтня 2014 року він запропонував заборонити в'їзд до Росії керівникові Apple Тіму Куку, який зізнався в нетрадиційній сексуальній орієнтації. Крім того, він обіцяв ліквідувати спільноти геїв у країні і заборонити в РФ серіал "Гра престолів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram