ГоловнаСвіт

У Москві упав вертоліт

Повітряне судно впало в річку з чотирма людьми на борту.

У Москві упав вертоліт
Фото: wikimedia.org

У Москву-ріку на півночі столиці Росії впав приватний вертоліт. Аварія сталася близько 19-ї години вечора, повідомляє ГУ МНС Росії в Москві.

"Рятувальники пошуково-рятувальної станції «Рубльово» зафіксували жорстке приводнення приватного вертольота. Негайно до місця події на катері висунулися рятувальники і надіслали пожежно-рятувальні підрозділи. Чотирьом пасажирам вертольота надано всю необхідну допомогу", - йдеться в повідомленні.

За даними "Интерфакса", вертоліт "Робінсон-44" упав за 30 метрів від берега. На його борту були чотири особи, зокрема дитина. Їх удалося врятувати.

Два тижні тому в Підмосков'ї сталася інша катастрофа за участю вертольота "Робінсон". Тоді 8 серпня зіткнулися малолітражні гідролітак і вертоліт. На борту першого було п'ять осіб, зокрема двоє дітей, у вертольоті - чотири людини. Усі вони загинули.

Сьогодні також у Великобританії під час виконання мертвої петлі на авіашоу впав винищувач. Літак упав на автомобільну дорогу, де саме проїжджали автомобілі. Загинули сім осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram