ГоловнаСвіт

Члени сім'ї бін Ладена загинули в авіакатастрофі у Великобританії

Інформацію підтвердило посольство Саудівської Аравії

Члени сім'ї бін Ладена загинули в авіакатастрофі у Великобританії

У розбитому 31 липня в англійському аеропорту Блекбуш літаку Embraer Phenom 300 загинули члени сім'ї колишнього глави терористичної організації "Аль-Каїда" Усами бін Ладена.

Про це повідомляє The Guardian.

За даними видання, серед чотирьох загиблих на борту літака, що розбився, перебували мачуха і сестра бін Ладена.

Легкий літак вилетів з аеропорту Мальпенса у Мілані (Італія) і розбився в аеропорту Блекбуш, за сім миль на захід від Фарнборо під час заходження на посадку, повідомили видання у прес-службі аеропорту. Пілот і пасажири загинули, на землі постраждалих немає.

Посол Саудівської Аравії у Великобританії принц Мухаммед бін Наваф Аль Сауд висловив співчуття клану бін Ладен у зв'язку із загибеллю родичів. Однак принц не назвав конкретні імена загиблих.

"Його королівська високість принц Мухаммед бін Наваф бін Абдул Азіз, посол хранителя двох святих мечетей у Великобританії, висловив співчуття синам покійного Мухаммеда бін Ладена у зв'язку з катастрофою літака з членами сім'ї в аеропорту Блекбуш", - йдеться у повідомленні принца у Твіттері.

Нагадаємо, у квітні 2012 року членів сім'ї бен Ладена, які залишалися після його смерті в Пакистані, депортували у Саудівську Аравію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram