ГоловнаСвіт

Поліція закликала мітингувальників в Єревані розійтися і пригрозила розгоном

Протестувальників просять перенести ЕлектрикЄреван на іншу територію

Поліція закликала мітингувальників в Єревані розійтися і пригрозила розгоном
Фото: www.facebook.com/CivilNet.TV

Поліція Вірменії знову закликала організаторів та учасників акції протесту проти подорожчання тарифів на електроенергію припинити блокування центрального проспекту Баграмяна в Єревані - інакше обіцяють застосувати "законні повноваження".

Про таке повідомляє "Интерфакс".

Свою вимогу поліція обґрунтовує тим, що "тривале і повне перекриття проспекту Баграмяна за своєю суттю і наслідками непропорційно обмежує конституційні права інших осіб та інтереси суспільства".

Поліція закликала "організаторів та учасників зібрання проявити розсудливість, поважати Конституцію і закони Вірменії, права і законні інтереси інших осіб і добровільно припинити блокаду проспекту Баграмяна, що триває близько десяти днів".

Крім цього, їх закликали перенести свою акцію на іншу територію - інакше "поліція буде змушена повномасштабно застосувати повноваження, покладені на неї законодавством".

Нагадаємо, з 19 червня в Єревані проходять цілодобові акції протесту проти підвищення тарифів на електроенергію, а з 22 червня демонстранти блокували центральний проспект Баграмяна. Вранці 23 червня поліція розігнала демонстрантів, проте після цього протест відновився з новою силою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram