ГоловнаСвіт

Поліція Єревану дала протестувальникам час до вечора, щоб піти з проспекту Баграмяна

Силовики пригрозили відповідальністю учасникам протестів

Поліція Єревану дала протестувальникам час до вечора, щоб піти з проспекту Баграмяна
Фото: www.facebook.com/CivilNet.TV

Єреванська поліція збирається о 23 годині за місцевим часом (22 за Києвом) "відновити громадський порядок" на проспекті Баграмяна, де влаштувалися протестувальники проти підвищення тарифів на електрику. Ті, хто порушить закон, нестимуть відповідальність, попередив заступник начальника поліції Єревана Валерій Осипян, пише "Радіо Свобода".

Сьогодні в другій половині дня разом з кількома співробітниками поліції Валерій Осипян проінспектував споруджені активістами барикади, а потім висловив бажання поговорити з представниками ініціативної групи "Ні грабежу!", проте останніх на місці не виявилося.

"У рамках закону поліція використовує засоби для того, щоб на проспекті Баграмяна відновити громадський порядок. Порушників закону буде покарано", - заявив після цього поліцейський.

"Поліція отримує різні скарги від громадян. Подивіться - правоохоронці виявляють лояльність. Ви самі бачили, що позавчора поліція виявила громадянина зі зброєю. Це теж свідчить про професійність. У полі її зору і всі ті активісти, які поводяться агресивно і провокують", - цитує Осипяна News.am.

Онлайн-трансляція подій у Єревані:

Нагадаємо, 27 червня, на 6-й день демонстрацій з вимогою скасування рішення про подорожчання електрики, президент Вірменії Серж Саргсян провів нараду з держчиновниками, відповідальними за економічну політику країни. На нараді він заявив, що до висновку міжнародного аудиту про обгрунтованість заявки про підвищення тарифу уряд візьме на себе все навантаження підвищення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram