ГоловнаСвіт

Міноборони РФ планує відкрити магазини одягу "Армия России" в кількох європейських столицях

Росіяни вважають, що їхня продукція буде дуже цікавою для європейської аудиторії

Міноборони РФ планує відкрити магазини одягу "Армия России" в кількох європейських столицях
архив
Фото: EPA/UPG

Магазини одягу під брендом "Армия России" планується відкрити у деяких європейських столицях.

Про це повідомив РІА "Новости" менеджер проекту Владислав Дорошенко.

"Ми поки що не знаємо, де точно, але це обов'язково станеться. Думаю, що наша продукція буде дуже цікавою для європейської аудиторії - ми не збираємося відкривати магазини виключно для російської діаспори. Упевнений, що якщо ми відкриємося, наприклад, на Оксфорд-стріт, то там вишикується черга", - зазначив Дорошенко.

За його словами, деякі закупівлі здійснювалися за кордоном, однак тепер бренд збирається працювати тільки з російськими компаніями.

12 червня в Москві і Санкт-Петербурзі відкрилися флагманські магазини "Армии России" (відкриття приурочене до святкування Дня Росії). Там пропонується взуття та одяг у стилі мілітарі і вільному стилі для чоловіків, жінок і дітей. Надалі планується продавати товари через інтернет-магазин, протягом року керівництво має намір відкрити ще кілька торгових точок.

Бренд "Армия России" афілійований з "Военторгом" - субхолдингом Міноборони РФ. В активі компанії, за інформацією РІА Новости, понад 1,7 тис. магазинів, кафе, їдалень, а також ательє з пошиття форменого одягу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram