ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Телеканал "Грозний" назвав погром офісу правозахисників пікетом

Чеченська державна телерадіокомпанія заявила, що учасники погрому "висловлювали свій протест проти політизації правозахисної діяльності".

Телеканал "Грозний" назвав погром офісу правозахисників пікетом

Телеканал "Грозний" назвав погром офісу "Комітету проти тортур" у столиці Чечні пікетом громадських організацій і представників громадянського суспільства республіки.

Відповідне повідомлення опубліковано на сайті телеканалу.

"Чіпляються за будь-яку річ, за будь-який привід, що, на їхню думку, в чомусь порушує права людини, на порожньому місці створюють проблеми, а реальними справами не займаються. Ось узяти справу вбитого Джамбулата Дадаєва. Чому "Комітет проти тортур" цим не займається? Людину вбили серед білого дня, а правозахисникам заїжджим немає до цього діла", - цитує телеканал одного з учасників пікету, не називаючи імені.

За версією державної телерадіокомпанії, учасники погрому "висловлювали свій протест проти політизації правозахисної діяльності".

Нагадаємо, раніше в середу невідомі в масках напали на офіс "Комітету проти тортур" у Грозному. Увірвавшись в офіс, люди почали все трощити і зникли через вікно, написали правозахисники у своєму твіттері. Перед цим невідомі розбили автомобіль правозахисників кувалдами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram