ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У РФ прокуратура почала перевірку загорнутої у триколор "Міс Росія"

В онлайн-версії журналу обкладинку з провокаційним фото змінили

Прокуратура Свердловської області Росії веде перевірку стосовно володарки титулу "Міс Росія-2015", яка обгорнулася в державний прапор для зйомки травневого номера журналу "Стольник", присвяченого Дню Перемоги.

Про це повідомляє Znak.com.

Софія Нікітчук на обкладинці травневого номера журналу "Стольник"
Софія Нікітчук на обкладинці травневого номера журналу "Стольник"

В обласній прокуратурі виданню розповіли, що перевірка щодо Софії Нікітчук почалася після звернення до відомства громадянина, якого, швидше за все, образила фотосесія дівчини під назвою "Смак Перемоги".

Раніше у ЗМІ вже з'являлася інформація про підготовку прокурорської перевірки, у самому виданні це назвали роздуванням преси.

Разом з тим,

як зазначає E1.ru, редакція "Стольника" і героїня фотосесії дізналися про прокурорську перевірку лише з повідомлень у ЗМІ, оскільки з місцевих органів судової влади до них не зверталися. "Мені ніхто не дзвонив, і, наскільки я розумію, заяви взагалі не було", - прокоментувала ситуацію королева краси.

Зазначимо, що онлайн-версія травневого номеру журналу "Стольник" відрізняється від друкованої. На обкладинці онлайн-версії вона зображена у червоній сукні на тлі російського триколора.

Фото: стольник.рф

Софія Нікітчук виграла титул "Міс Росія" у 2015 році, а торік вона стала першою красунею Єкатеринбурга.

Зйомка для журналу "Стольник" відбулася наприкінці квітня, коли Нікітчук приїжджала в уральську столицю. Провів її офіційний фотограф конкурсу "Міс Єкатеринбург-2014" Ігор Усенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram