ГоловнаСвіт

Мешканка Балтімора побила сина за участь у заворушеннях

Глава поліції Балтімора закликав місцевих батьків взяти під контроль дітей, котрі беруть участь у заворушеннях

Мешканка міста Балтімор (штат Меріленд) побила сина, покаравши його таким чином за участь у заворушеннях.

Про це повідомляє ABC News.

Жінка побачила по телевізору, як підліток кидав каміння в поліцейських. Після цього вона знайшла сина на вулиці і почала бити його по голові. Юнак намагався втекти від матері, але безуспішно.

Опублікований в мережі запис події викликав вірусну реакцію у соціальних мережах. Багато користувачів зазначили, що американка заслуговує звання "мами року". Репортер телеканалу Fox News Чарльз Пейн у Твіттер заявив, що його мати зробила б те саме.

CBS Baltimore зазначає, що на прес-конференції 27 квітня комісар міської поліції Ентоні Баттс (Anthony Batts) також прокоментував відео, що з'явилося в мережі. "Я б хотів, щоб було побільше таких батьків, які б узяли під контроль своїх дітей", - заявив Баттс.

Раніше у вівторок повідомлялося, що на вулиці Балтімора направили підрозділи Нацгвардії США.

Акції протесту в Балтіморі, найбільшому місті штату Меріленд, тривають з 23 квітня. Через чотири дні мирних демонстрацій мітинги переросли у заворушення.

Масові заворушення викликала загибель 25-річного жителя Балтімора, афроамериканця Фреді Грея. Він помер 19 квітня у лікарні від травм, отриманих під час затримання поліцією. Зокрема, у Грея діагностували переломи хребців. Учасники мітингів вимагали покарати винних у смерті темношкірого чоловіка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram