ГоловнаСвіт

У Росії трьом дівчатам дали від 10 до 15 діб арешту за танець біля меморіалу ВВВ

Новоросійські слідчі не зрозуміли твьорк біля пам'ятника

Жовтневий районний суд Новоросійська притягнув до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство п'ятьох дівчат за танець біля меморіалу "Мала земля", присвяченого подіям Другої світової війни.

Про це повідомила прес-служба крайової прокуратури, пише "Інтерфакс".

Одній з дівчат як організатору призначили 15 діб арешту, ще двом - по 10. Дві дівчини обійшлися штрафом за станом здоров'я. Шоста танцівниця не притягувалась, бо їй всього 15 років, за неї покарані батьки, щодо яких порушено адміністративну справу. Мати дівчини також оштрафована "за незабезпечення заходів щодо сприяння фізичному, інтелектуальному, психічному, духовному і моральному розвитку дитини".

Цей ролик відзняли 11 квітня і виклали в соцмережі "ВКонтакте" 24  квітня.

Слід зазначити, що прокуратура Новоросійська описала цей випадок в замітці під назвою "Осквернителі пам'яті Великої Перемоги отримали по заслугах".

Нагадаємо, що це вже другий такий випадок, коли через танець у Росії розгорається скандал. У середині квітня Слідчий комітет Росії виявив ознаки складу злочину за фактом розміщеного в інтернеті відеоролику "Бджілки і Вінні-Пух" у виконанні вихованок оренбурзької танцювальної школи-студії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram