ГоловнаСвіт

У Єкатеринбурзі ветеранів ВВВ привітали запрошенням у похоронний дім

Стареньким дарували набори з пам'яткою про кремацію

Один із похоронних будинків Єкатеринбурга привітав ветеранів із Днем Перемоги, запросивши їх випити горілки або чаю у ритуальному залі в оточенні вінків і хрестів. Про це пише місцеве видання E1.

Фото: e1.ru

"Нашу 83-річну прабабусю запросили на святкове чаювання. Вона у нас з такими ж бабусями постійно кудись їздить, депутати їх вітають, і цього разу зібралися з пенсіонерками, поїхали щасливі розважитися. А коли їх привезли пити чай в ритуальний зал, вони, звичайно, були просто шоковані", - цитує видання свою читачку.

Комерційний директор похоронного дому розповів, що така акція у них традиційна, проводиться вже шість років. Цього року вони з 16 по 21 квітня дарували людям похилого віку букети штучних квітів для покійних родичів і пакет з подарунками: пам'яткою щодо похорону і кремації з попередженням про недобросовісних "чорних похованців", буклетом-знижкою у 10% на пам'ятник, іконою і маленьким календарем".

Фото: e1.ru

"Були такі, хто лякався. На автобусі із соцзабезу 60 осіб приїхали, зайшли в салон, і деякі здивувалися - господи, ми в похоронний дім приїхали! Я чув, люди говорили, мовляв, нам же ще зарано... А потім, коли зрозуміли, що ми їх тут не чекаємо з лопатою, заспокоїлися", - пожартував він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram