ГоловнаСвіт

Оприлюднено фото розкішного палацу Путіна під Геленджиком

Фотографії оприлюднив співробітник російського Фонду боротьби з корупцією

Оприлюднено фото розкішного палацу Путіна під Геленджиком
Фото: EPA/UPG

У неділю, 5 квітня, в Інтернеті з'явилися фото палацу президента Росії Володимира Путіна на березі Чорного моря під Геленджиком (Росія).

Фотографії оприлюднив співробітник російського Фонду боротьби з корупцією, соратник російського опозиціонера Олексія Навального Георгій Албуров.

"Зацініть фото палацу Путіна під Геленджиком (зараз на офшор записаний), його ніде раніше не публікували", - написав Албуров на своїй сторінці в Фейсбуці і показав фото маєтку.

Фото в Facebook/Албуров
Фото в Facebook/Албуров

Слід відзначити, що за неофіційною інформацією, у розпорядженні президента Росії Володимира Путіна є 20 палаців, маєтків і резиденцій. У серпні 2012 року Нємцов у співавторстві з Леонідом Мартинюком презентував доповідь "Життя раба на галерах. Палаци, яхти, автомобілі, літаки та інші аксесуари". За інформацією авторів доповіді, в розпорядженні Путіна знаходиться 20 палаців і вілл, з них дев'ять резиденцій з'явилися за останні 12 років. У авіапарк глави держави, за підрахунками авторів доповіді, входить 43 літака і 15 вертольотів вартістю 1 млрд долларів. Флотилія президента включає чотири судна загальною вартістю 3 млрд руб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram