ГоловнаСвіт

Свідка у справі Нємцова викличуть до Москви на впізнання

У разі відмови від поїздки Дурицькій запропонують упізнати підозрюваного в убивстві заочно.

Свідка у справі Нємцова викличуть до Москви на впізнання
Анна Дурицкая

Правоохоронні органи Росії планують викликати на допит Ганну Дурицьку, яка стала свідком у справі про вбивство російського опозиціонера Бориса Нємцова.

Про це пише газета "Известия".

Слідство вважає, що дівчина давно зустрічалася з Нємцовим - знала його вже близько трьох років, тому могла запам'ятати людей, які стежили за ним. Передбачають, що на процедурі впізнання Дурицькій покажуть усіх заарештованих у цій справі.

За словами джерела в слідчих органах, впізнання може пройти і в очній формі у Москві, і в заочній у Києві - по фотографіях затриманих. Адвокати підозрюваних, кажуть, що їхні підзахисні не бояться зустрітися з Дурицькою, тому що не причетні до цього вбивства. Нагадаємо, російського опозиціонера Бориса Нємцова вбили вночі 27 лютого в Москві. Ганна Дурицька стала свідком нападу на Нємцова, оскільки супроводжувала політика в момент замаху. За словами дівчини, вона того дня зустрілася з Нємцовим у ГУМі, де вони повечеряли. Близько 23:00 пара вийшла на вулицю і пішки попрямувала у бік Василівського узвозу. Нємцов і Дурицька йшли поруч Великим Москворецьким мостом, коли вбивця шість разів вистрілив у Нємцова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram