ГоловнаСвіт

У Канаді під час жорсткої посадки літака постраждали 25 осіб

Лайнер виїхав за межі злітно-посадочної смуги в міжнародному аеропорту міста Галіфакс

У Канаді під час жорсткої посадки літака постраждали 25 осіб
Фото: avia.pro

У Канаді літак Air Canada, що виконує рейс з Торонто в Галіфакс, викотився за межі злітно-посадкової смуги. В результаті аварії травмовано 25 осіб, повідомляє РБК-Україна з посиланням на CBC

Всього на борту лайнера знаходилися 127 пасажирів і п'ять членів екіпажу. За словами прес-секретаря аеропорту Галіфакса, причини інциденту наразі невідомі. Він також не зміг оцінити, наскільки серйозно постраждав борт Air Canada.

Репортер CBC Анжела Маклвор виклала у своєму твіттері фото, на якому видно пошкодження носової частини A320.

Фото: twitter.com/AngMacIvorCBC

Зараз аеропорт не приймає літаки і буде закритий доти, поки лайнер, який викотився зі смуги, не евакуюють з льотного поля. При цьому в Галіфаксі вдалося відновити подачу електроенергії, яка зникла після аварії. За попередніми даними, лайнер міг зачепити лінію електропередачі.

"Ми підтверджуємо, що лайнер, що виконує рейс AC624, викотився за межі смуги після посадки в Галіфаксі. Всі пасажири покинули літак і проїхали в термінал", - повідомляється на офіційній сторінці авіакомпанії в Твіттері.

Нагадаємо, 24 березня на півдні Франції розбився літак Airbus A320 з 144 пасажирами і 6 членами екіпажуна борту. Виживших у катастрофі немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram