ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Кадиров заявив про відданість Путіну "як людині"

Глава Чечні "готовий до кінця своїх днів протистояти ворогам Росії"

Кадиров заявив про відданість Путіну "як людині"
Кадыров
Фото: Предоставлено автором

Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив про відданість президенту РФ Володимиру Путіну незалежно від того, "при посаді він чи ні".

Про це Кадиров написав в "Інстаграмі".

"Я ще раз заявляю, що незалежно від того, ким є, чим займаюся, працюю я чи ні, безмежно відданий Володимиру Путіну і готовий до кінця своїх днів протистояти ворогам Росії", - написав глава Чечні.

Раніше Кадиров не раз заявляв про свою відданість Путіну, зокрема коментуючи затримання підозрюваного у вбивстві Нємцова Заура Дадаєва. Останнього він тоді охарактеризував як патріота Росії. "Я знав Заура як справжнього патріота Росії. Він з перших же днів створення полку, що входить до складу 46-го ОБОРОН ВВ МВС РФ, служив у ньому... Заур був одним з найбільш безстрашних і мужніх військовослужбовців полку", - писав Кадиров.

У новому зверненні в "Інстаграмі" Кадиров підтвердив написані раніше слова. Він також зазначив, що якщо Дадаєв виявиться винним, то "потрібно його судити відповідно до законів Росії і покарати зі всією суворістю".

Коментуючи своє нагородження орденом Пошани, Кадиров також заявив про відданість Путіну: "Ми ж є піхотинцями Президента Росії! Я буду завжди вдячний Володимиру Володимировичу за все, що він зробив особисто для мене і мого народу. Я назавжди є Його вірним соратником, незалежно від того, Президент Він чи ні".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram