ГоловнаСвіт

Убивцю бін Ладена взяли на роботу у Fox News

Колишній "морський котик" поділиться своїм військовим досвідом в ефірі

Убивцю бін Ладена взяли на роботу у Fox News
"Морские котики" (архив)

Колишній боєць спецпідрозділу ВМС США "Морські котики" Роб О'Ніл (Rob O'Neill), відомий як людина, яка застрелила лідера терористичної організації "Аль-Каїда" Усаму бін Ладена у Пакистані, почав працювати у Fox News.

Згідно з повідомленням на сайті медіакорпорації, його залучили як експерта, який поділиться своїм військовим досвідом в ефірі.

"Роб О'Ніл - американський герой, який присвятив своє життя служінню нашій країні і захисту наших свобод", - заявив голова і головний виконавчий директор мережі Роджер Ейлс (Roger Ailes). За його словами, компанія вважає за велику честь: скористатися його досвідом і компетенцією у військових питаннях.

О'Ніл командував одним із підрозділів "морських котиків" - Бойовою морською особливою групою швидкого розгортання, відомою як Team Six ("Команда 6"). Як повідомляється, цей підрозділ виконав понад 400 різних бойових завдань.

Fox News у 2014 році зняв про О'Ніла документальний фільм під назвою "Людина, яка убила Усаму бін Ладена".

О'Ніл отримав понад 52 бойові нагороди, у тому числі дві срібні та чотири бронзові зірки. Він покинув військову службу у 2012 році.

Усама бін Ладен перебував у списку найбільш розшукуваних терористів ФБР з 1998 року. Бін Ладена знищили унаслідок операції американського спецназу в ніч на 2 травня 2011 року на віллі в Абботабаді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram