ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Росія направить на Донбас два додаткові гумконвої

13 і 15 березня в Україну направлять вантажівки з матеріалами для забезпечення посівної, продуктами харчування та будматеріалами

МНС Росії направляє на Донбас дві додаткові гуманітарні колони для організації весняних польових робіт, а також для підтримки життєзабезпечення населення та відновлення соціально значимих об'єктів.

Про це повідомили в прес-службі МНС Росії.

У МНС зазначили, що в Донецькій і Луганській областях складна ситуація з проведенням весняних польових робіт, а також у зв'язку з великими руйнуваннями в населених пунктах гострий дефіцит будматеріалів, що ускладнює відновлення житла і соціально значимих об'єктів.

"У зв'язку з цим МНС Росії у встановленому порядку направляє 13 і 15 березня в постраждалі регіони додаткові позапланові гуманітарні колони", - підкреслили в МНС.

Серед "гуманітарних вантажів" будуть матеріали для забезпечення посівної кампанії, а також продукти харчування та будматеріали.

"Усі процедури з організації доставки "гуманітарної допомоги" проведені відповідно до міжнародних норм", - повідомили в міністерстві.

Нагадаємо, останній, 18-й так званий "гуманітарний конвой" перетинав український кордон 7 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram