ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Російський Антимайдан на мільйони прорекламував свій мітинг у Москві

21 лютого москвичів кличуть "не прощати" рік Майдану в Україні

По всій Москві порозвішували українофобську рекламу із закликом відвідати мітинг пропутінської організації Антимайдан 21 лютого.

Фото: navalny.com

Про зв'язки цієї реклами і Кремля повідомив у своєму блозі російський активіст Олексій Навальний.

Зокрема, видання "Ведомости" зазначає, що замовником цієї реклами виступила всеросійська громадська організація ветеранів "Боевое братство", якою керує творець російського Антимайдану сенатор Саблін.

Вивчивши рекламний ринок Москви, Навальний із соратниками зробили висновок, що реклама обійшлася в 2,8 млн рублів (близько $43 тисяч) за 100 щитів.

Щоб отримати пояснення від організації, соратники Навального зателефонували в московське відділення організації "Боевое братство", де їм не змогли дати коментар, оскільки начальство "ще не повернулося з Кремля".

Навальний вважає, що це вагомий доказ того, хто фінансує "антиреволюційні" рухи в Росії.

Як повідомлялося, 15 січня відразу кілька російських громадських організацій оголосили про об'єднання в рух Антимайдан, основною метою якого заявлено недопущення в країні кольорової революції.

До цієї організацію увійшли структури, підтримувані і тісно пов'язані російською владою, які при цьому сповідують агресивний культ насильства, густо замішаний на імперсько-православних ідеях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram