ГоловнаСвіт

У Москві за звинуваченням у державній зраді заарештували ще одну людину

Роду діяльності затриманого Кравцова не повідомляють

У Москві за звинуваченням у державній зраді заарештували ще одну людину
Фото: torange.biz

У Москві затримано чоловіка, звинуваченого в державній зраді. Якогось Кравцова заарештували ще 2014 року, але відомо про це стало щойно тепер, повідомляє "Интерфакс".

"У Москві під варту взяли громадянина Кравцова, звинуваченого в державній зраді (ст. 275 КК РФ), його затримали ще минулого року", - сказано в повідомленні.

Неназване джерело агентства в російських спецслужбах зазначило, що фігурант справи залишиться під вартою щонайменше до кінця березня 2015 року. "Йому пред'явлено звинувачення в передачі секретних даних на Захід. Максимальне покарання - 20 років колонії", - сказало джерело. В яку саме країну відправлялася інформація - не уточнено.

Арешт Кравцова підтвердили в прес-службі Лефортовського суду Москви. Справа має гриф "цілком таємно", її деталей у суді не розкривають.

Нагадаємо, 4 лютого стало відомо, що в Нижньогородській області колишнього наукового співробітника Російського федерального ядерного центру (РФЯЦ) Володимира Голубєва звинувачено в розголошенні державної таємниці. Приводом для звинувачень стала публікація доповіді про вибухові речовини.

3 лютого з-під варти було звільнено під підписку про невиїзд обвинувачену в держзраді мешканку Смоленської області Світлану Давидову. Вона перебувала під арештом півтора тижня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram