ГоловнаСвіт

У Вірменії затримали підозрюваного у вбивстві шістьох осіб російського солдата

Росіянин втік з військової бази з автоматом АК-74

Співробітники правоохоронних органів Вірменії у ніч на вівторок, 13 січня, затримали військовослужбовця російської військової бази Валерія Пермякова, підозрюваного у вбивстві шістьох людей з однієї родини в місті Гюмрі (північ Вірменії).

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на вірменську поліцію.

Пермякова затримали прикордонники на вірмено-турецькому кордоні.

У понеділок в Гюмрі вбили шестеро людей, у тому числі дворічну дитину. Шестимісячну дитину ушпиталили у вкрай важкому стані. У скоєнні вбивства запідозрили військовослужбовця 102-ї російської військової бази Пермякова.

Радник керівника Слідчого комітету Вірменії Сона Трузян повідомляла "Інтерфакс", що в понеділок Пермяков самовільно покинув розташування військової бази. За словами Трузян, в будинку убитих Аветісянів виявили військові черевики, позначені зсередини ім'ям і прізвищем Валерія Пермякова. Вбивство скоєно з автомата АК-74, зазначила вона.

У понеділок президент Вірменії Серж Саргсян провів селекторну нараду з керівниками правоохоронних органів.

"Командування розквартированої у Вірменії російської військової бази повноцінно співпрацює з правоохоронними органами Вірменії", - повідомили агентство у прес-службі президента. Розслідування злочину знаходиться на контролі у глави Вірменії, додали в прес-службі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram