ГоловнаСвіт

У Колорадо почалася святковий розпродаж марихуани

Продавці рекламують свій товар, використовуючи місцеві ЗМІ та соцмережі

У Колорадо почалася святковий розпродаж марихуани
архив
Фото: marijuanapictures.com

Напередодні Дня подяки в американському штаті Колорадо, де марихуану легілізували у 2012 році, почалися знижки на придбання марихуани.

Про це повідомляє Associated Press.

Продавці також вигадали святкові акції та спеціальні пропозиції для покупців легкого наркотику.

Магазини, що мають ліцензію на продаж марихуани, встановили низькі ціни на свій товар: унцію (28,5 грама) можна придбати за $50. Як зазначає агентство, це знижує вартість одного джойнта (сигарети з наркотиком) до $1. Пропозиція буде актуальною у святкові дні - п'ятницю, суботу та неділю (День подяки відзначається у четвертий четвер листопада, цього року - 27 листопада). Колишні розцінки не публікуються.

Одна з кондитерських у Денвері - столиці Колорадо - приготувала до свята особливі страви з підвищеним вмістом марихуани. Так, одна порція гарбузового пирога у цьому закладі містить дозу наркотику, еквівалентну одному джойнту.

В одній із місцевих аптек заможним покупцям пропонують марихуану вищого сорту. Аптекарі порівнюють свій продукт за дією і якістю з "кращим бурбоном або скотчем".

Багато магазинів доповнюють покупку подарунками (такими, як фірмові сумки з тканини або шкарпетки), а також формують подарункові набори. Продавці активно рекламують свій товар і повідомляють про знижки, використовуючи місцеві ЗМІ та соцмережі.

Вперше у США дозволили вирощувати і вживати коноплю з медичною метою у 1996 році в Каліфорнії. Пізніше таке право отримали ще 13 штатів. Колорадо став другим американським штатом, де можна вирощувати, продавати та вживати марихуану не тільки з медичною метою (першим став штат Вашингтон). З 1 січня 2014 року конопля з'явилася у широкому продажі в 30 магазинах по всьому Колорадо, придбати її може будь-яка людина старша за 21 рік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram