ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Російський депутат Мілонов запропонував створити мережу православних перукарень

Нову мережу перукарень буде спрямовано на боротьбу з "блакитним лобі"

Російський депутат Мілонов запропонував створити мережу православних перукарень
Виталий Милонов
Фото: parallely.ru

Депутат петербурзьких законодавчих зборів Віталій Мілонов виступив за розвиток мережі православних перукарень.

Відповідну заяву він зробив в ефірі "Русской службы новостей".

"Хочеться відвідати перукарню, де не буде блакитного лобі", - сказав він.

16 листопада в Петербурзі відкрилася перша в Росії православна перукарня. Ініціаторами її появи стали місцеві козаки. За словами отамана Санкт-Петербурзького козачого православного товариства "Ірбіс" Андрія Полякова, "в ній працюють православні фахівці, які обслуговують православних громадян". Крім того, в планах козаків відкриття православного ресторану.

Читайте: Біля генконсульства України в Петербурзі викинули у смітник український прапор

Віталій Мілонов відомий як автор закону про гей-пропаганду і борець за чистоту моралі. Раніше він звинуватив співачку Мадонну в пропаганді гомосексуалізму. Аналогічні претензії він висунув і до Леді Гаги після її концерту в Петербурзі. В жовтні 2014 року він запропонував заборонити в'їзд до Росії голові Apple Тіму Куку, який зізнався в нетрадиційній сексуальній орієнтації.

Нагадаємо, закон про заборону пропаганди гомосексуалізму серед неповнолітніх було прийнято законодавчими зборами Петербурга восени 2011 року. В березні 2012-го його підписав губернатор Георгій Полтавченко. Закон різко розкритикували міжнародні правозахисні організації, однак підтримали деякі російські політики. Крім того, його було впроваджено ще в низці міст Росії. В червні 2013 року федеральний варіант законопроекту було схвалено Держдумою. В червні 2014 року в Петербурзі скасували закон про заборону гей-пропаганди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram