ГоловнаСвіт

Автомобіль Марін Ле Пен закидали камінням

Затримати зловмисників наразі не вдалося

Автомобіль Марін Ле Пен закидали камінням
Марин Ле Пен
Фото: pravdoiskatel77.livejournal.com

Автомобіль лідерки французького крайнього правого "Національного фронту" Марін Ле Пен закидали камінням біля супермаркету.

Як повідомляє Le Parisien, інцидент стався в передмісті Парижа ще в понеділок, 27 жовтня, проте відомо про нього стало тільки зараз.

Група молодих людей чекала на Ле Пен біля магазина в місті Ла-Сель-Сен-Клу. "Троє чи четверо молодиків уточнили в місцевих жителів, що це справді вона", - повідомило джерело видання в поліції. Дочекавшись, поки депутат сяде в машину, вони почали жбурляти каміння в автомобіль.

Сама Ле Пен, яка перебувала на пасажирському сидінні, не постраждала, проте її машина отримала пошкодження.

Читайте: У Франції владні соціалісти "втратили" сенат

Як повідомляє The Local, поліція розцінює інцидент як акт політичного активізму чи хуліганства. Затримати зловмисників наразі не вдалося.

У вересні 2012 року в Ле Пен анулювали водійські права за порушення правил дорожнього руху. За інформацією видання 20 minutes, з 21 квітня 2007 року по 14 березня 2012 року на її автомобіль сім разів складали протокол за перевищення швидкості і один - за проїзд на червоне світло. Наприкінці вересня депутатка почала боротьбу за відновлення прав.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram