ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Москві поліція посилила заходи безпеки через Марш миру

Небо над місцем проведення патрулює поліцейський гелікоптер

У Москві поліція посилила заходи безпеки через Марш миру
Фото: EPA/UPG

У Москві поліція посилила заходи безпеки у зв'язку з проведенням Маршу миру проти агресії Росії в Україні.

Поліція о 16.00 за московським часом почала пропускати через рамки металошукачів учасників акції. Заходами безпеки заборонено проносити рідини незалежно від тари, також заборонено проходити з дерев'яними і металевими держаками для прапорів і плакатів, допускаються тільки пластикові "вудки", повідомляє УНІАН.

Перед початком акції поліція не дозволила великі банери, які планувалося нести перед колонами. Зокрема заборонили банери з написом: "Ні кремлівському фашизму" і "Окупація України - безумство Путіна". Водночас дозволили банери: "Путін, досить брехати і воювати", "Ні війні з Україною", "Руки геть від України".

Після проходу рамок організатори роздають учасникам стрічки кольорів прапорів України та РФ, а також значки з написом "Ні війні" на тлі державних прапорів України і РФ. Небо над місцем проведення Маршу миру патрулює поліцейський гелікоптер.

Зараз на Пушкінській площі зібралося кілька десятків агресивно налаштованих прихильників "Новоросії" у військовій формі. "Ми будемо цих виродків мочити", - сказав один з активістів на адресу учасників Маршу миру.

Нагадаємо, попередній такий захід відбувся в середині березня, на нього вийшли десятки тисяч москвичів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram