ГоловнаСвіт

Букінгемський палац оголосив про вагітність Кейт Мідлтон

Зараз герцогиня Кембриджська під наглядом лікарів у Кенсингтонському палаці в Лондоні

Букінгемський палац оголосив про вагітність Кейт Мідлтон
архив
Фото: EPA/UPG

Британський принц Вільям і його дружина Кейт Мідлтон чекають на другу дитину.

Про це повідомляє офіційна сторінка британської монархії у Facebook.

Герцогиня Кембриджська, яка потерпає від токсикозу, перебуває під наглядом лікарів у Кенсингтонському палаці в Лондоні. Королева Єлизавета II захоплено зустріла новину про швидку появу другої дитини в сім'ї принца.

Первісток подружжя принц Джордж народився 22 липня 2013 року. Малюк з'явився на світ у лікарні Святої Марії в Лондоні. Незабаром після народження дитини в Букінгемському палаці була виставлена традиційна офіційна грамота, доставлена кур'єром з лікарні Святої Марії. "Герцогиня Кембриджська сьогодні щасливо народила сина о 16:24", - йдеться в документі, підписаному лікарями, котрі приймали пологи. Народження хлопчика супроводжував небувалий галас у засобах масової інформації й істерія шанувальників британської королівської сім'ї.

Первісток пари став третім у черзі на королівський престол і отримав титул першого в історії Великобританії принца Кембриджського. Його батько, принц Вільям - другий у черзі на королівський престол після свого батька принца Чарльза, сина королеви Єлизавети.

Весілля принца Вільяма і Кейт Мідлтон відбулося 29 квітня 2011 року у Вестмінстерському абатстві в Лондоні. На церемонії були близько 1900 осіб. Глядачами прямого ефіру, який вели з весілля багато телеканалів, стали більш ніж 100 млн осіб. Ще 72 млн подивилися церемонію на офіційному каналі Букінгемського палацу в YouTube.

Пара познайомилася 2001 року під час навчання в Сент-Ендрюському університеті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram