ГоловнаСвіт

Український руфер зізнався, що це він перефарбував зірку на багатоповерхівці у Москві

Mustang Wanted готовий здатися суду в обмін на льотчицю Надію Савченко

Відомий український руфер Mustang Wanted опублікував заяву про те, що саме він перефарбував зірку на "сталінці" на Котельницькій набережній у Москві.

Фото: Mustang Wanted

"Я і є та сама людина, яка в пориві щирих патріотичних почуттів видерлася на дах багатоповерхівки на Котельницькій набережній і перефарбувала зірку, що її прикрашає, в кольори нашого рідного українського прапора, а потім там же підняла прапор незалежної України", - написав Григорій Mustang Wanted у Facebook.

Руфер висунув вимогу звільнити громадян Росії, яких заарештували служителі "відомого своєю справедливістю російського правосуддя", а також висловив готовність обміняти себе на українську льотчицю Надію Савченко.

"Визнаю себе винним у "хуліганстві" і готовий постати перед цим самим судом в обмін на звільнення прекрасної сміливої української дівчини - Надії Савченко. Вона точно ні в чому невинна, а я-то хоч зірку пофарбував", - написав він.

За словами Григорія, він працював усю ніч до 6 ранку.

"Свій вчинок вважаю арт-перформансом і присвячую його Дню Незалежності України, а також усім хлопцям, які захищають зараз мою Батьківщину! Слава Україні!", - закінчив звернення руфер.

Нагадаємо, 20 серпня невідомі вивісили на шпилі сталінської багатоповерхівки на Котельницькій набережній український прапор розміром 3 на 6 метрів і почали фарбувати зірку, яка увінчує шпиль, у жовто-блакитні кольори.

Московська поліція затримала чотирьох осіб, підозрюваних у встановленні українського жовто-синього прапора на багатоповерхівці.

Таганський суд Москви 21 серпня взяв їх під домашній арешт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram