ГоловнаСвіт

У Нідерландах упізнано 127 загиблих пасажирів "Боїнга"

Ідентифікація жертв катастрофи може зайняти кілька місяців

У Нідерландах упізнано 127 загиблих пасажирів "Боїнга"
Архив
Фото: EPA/UPG

Понад 200 експертів продовжують роботу з ідентифікації жертв катастрофи малайзійського "Боїнга" на Донбасі.Про це повідомляє уряд Нідерландів, передає "Інтерфакс-Україна".

Однак, як підкреслюється у повідомленні на сайті уряду, це може зайняти кілька місяців, перш ніж всі жертви будуть ідентифіковані.

Уряд підтверджує, що до сьогодні експертам вдалося встановити особи 127 жертв авіакатастрофи. Станом на 9 серпня ідентифіковано 65 жертв MH17.

Із 62 жертв, ідентифікованих за останні кілька днів, 47 - піддані Нідерландів, а також 15 - громадяни інших країн. Національність останніх наразі не розголошують на прохання посольств відповідних країн.

Як зазначає уряд, найближчих родичів жертв поінформовано про результати експертизи.

Нагадаємо, "Боїнг-777" авіакомпанії Malaysia Airlines, що прямував рейсом Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія), розбився на сході України 17 липня. На його борту були 298 осіб, усі вони загинули. З них - 192 підданих Нідерландів (один мав і громадянство США), 44 - громадяни Малайзії, серед яких 15 членів екіпажу, 27 громадян Австралії, 12 - Індонезії, 10 підданих Великобританії (один мав і громадянство ПАР), четверо німців і четверо бельгійців, троє філіппінців, один громадянин Канади і один - Нової Зеландії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram