ГоловнаСвіт

Росія заборонила ввезення великої рогатої худоби і яловичини з Румунії

За останні місяці РФ заборонила експорт низки продуктів з України та інших держав

Росія заборонила ввезення великої рогатої худоби і яловичини з Румунії
архив
Фото: Макс Левин

Россільгоспнагляд із 6 серпня вводить тимчасові обмеження на постачання великої рогатої худоби і яловичини з Румунії через спалах коров'ячого сказу, сказано в повідомленні російського відомства.

"У зв'язку зі спалахом губкоподібної енцефалопатії великої рогатої худоби на території жудця Клуж у Румунії, із 6 серпня 2014 року введено тимчасові обмеження на експорт до Росії з Румунії живої великої рогатої худоби, м'яса, м'ясо-кісткового, кров'яного борошна, яловичини на кістці, субпродуктів", - йдеться в повідомленні відомства.

Нагадаємо, за останні місяці

Росія заборонила ввезення низки продукції з європейських держав і України.

Зокрема, 31 липня стало відомо, що Росспоживнагляд призупинив ввезення в РФ української сокової продукції, зокрема для дитячого харчування. 30 липня стало відомо, що з 1 серпня Россільгоспнагляд вводить заборону на ввезення овочів і фруктів із Польщі на територію РФ. 29 липня Росія заборонила ввезення української плодоовочевої продукції і рибних консервів. 28 липня Росія заборонила ввезення з України всієї молочної продукції. 18 липня Россільгоспнагляд ввів тимчасову заборону на ввезення до Росії свіжих фруктів із Молдови.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram