ГоловнаСвіт

Російський депутат Мілонов запропонував заборонити українського співака Дорна у РФ

Парламентарій звинуватив українця у "звеличуванні вбивць"

Петербурзький депутат Віталій Мілонов запропонував заборонити ротацію пісень та відеокліпів Івана Дорна на російських телебаченні та радіо, повідомляє 23 липня радіостанція "Говорит Москва".

На думку Мілонова, необхідно заборонити також виступи співака в Росії.

Обурення парламентарія викликав виступ Дорна на фестивалі "Нова хвиля" в Юрмалі. Там український співак заспівав пісню "Танець пінгвіна" українською мовою. На сцені Дорн перебував у футболці з гербом України та у супроводі двох танцівників в образі бородатих жінок.

"Звісно, такі люди як Іван Дорн після такої витівки можуть співати у Львові, Івано-Франківську, можуть співати де завгодно, але тільки не у Росії. У Росії співаки, що вихваляють вбивць, співати не будуть, виступати не будуть, ні копійки заробляти тут не будуть. Жодної ротації, жодної пропаганди цих "дорнів", - сказав Мілонов в інтерв'ю радіостанції.

Дізнавшись про підтримку, яку на своїй сторінці у Facebook висловив голова фракції ВО "Свобода" Олег Тягнибок, Мілонов повідомив, що це черговий крок до "повної євроінтеграції" співака. Наступними кроками, на думку депутата, повинні стати виступи з бородою у жіночому одязі та публічне оголошення про свою гомосексуальну орієнтацію. 

"Не думав, що коли-небудь напишу респект І.Дорну. У Юрмалі на" Новій Хвилі "він вийшов на сцену в майці з тризубом та заспівав українською", - написав Тягнибок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram