ГоловнаСвіт

У Росії пропонують повністю ізолювати Україну

Москва звинувачує Київ у проведенні "каральної операції" на південному сході

У Росії пропонують повністю ізолювати Україну
Фото: www.ansar.ru

Громадська палата (ГП) Росії планує звертатися в міжнародні громадські та правозахисні організації, щоб порушити питання про повну ізоляцію України "у зв'язку з проведенням каральної операції київської влади на південному сході цієї країни", заявив на слуханнях у ГП секретар палати Олександр Бречалов, повідомляє 7 липня РИА Новости.

"Громадська палата Росії повинна порушувати питання на всіх міжнародних майданчиках про повну ізоляцію України, тому що все, що відбувається зараз на південному сході України - це злочин. Ми повинні провести роботу з міжнародними громадськими організаціями і як резюме дати пропозицію про повну ізоляцію України, поки не буде проведено докладного розслідування тих злочинів, які відбуваються в Україні", - сказав Бречалов.

За його словами, таку роботу ГП планує проводити через МЗС РФ. "Ми будемо скеровувати запрошення максимальній кількості міжнародних громадських і правозахисних організацій, щоб занурити їх в атмосферу подій в Україні та перемістити їх із комфортних офісів у Мюнхені та Лондоні", - додав секретар палати.

Нагадаємо, на сході України триває антитерористична операція. Раніше неодноразово повідомляли про причетність Росії до подій на сході України. Так, за даними СБУ, російський розвідник координує постачання зброї бойовикам на сході.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram