ГоловнаСвіт

У США злочинець застрелив трьох людей і наклав на себе руки

Ще три людини перебувають у критичному стані

У США злочинець застрелив трьох людей і наклав на себе руки
архив
Фото: news.vdv-s.ru

В американському штаті Арканзас у місті Дженсборо чоловік застрелив трьох осіб, зокрема 12-річну дівчинку, і поранив ще чотирьох людей, після чого наклав на себе руки. Про це повідомляє 4 травня агентство Рейтер.

За словами шефа місцевої поліції Майка Ейтса, злочинцем виявився 40-річний Порфіріо Ернандес, який був знайомий зі своїми жертвами.

Пізнього вечора 3 травня Ернандес увійшов у приватний будинок у Дженсборо. Озброєний пістолетом Magnum, він застрелив 38-річного чоловіка та 12-річну дівчинку. Ще чотири людини - двоє хлопчиків 8 і 10 років і двоє дорослих 43 і 36 років - отримали поранення. Усі четверо госпіталізовані в критичному стані, проте в неділю стан 10-річного хлопчика вже оцінювали як стабільний.

Ще однією жертвою злочинця став 31-річний чоловік. Його тіло виявили в офісі неподалік.

Пізніше Ернандеса знайшли застреленим в автомобілі на шосе. Мотиви його злочину наразі невідомі.

Повідомляють, що кілька днів тому Ернандеса випустили з психіатричного закладу. В Арканзасі володіння зброєю є незаконним для тих, хто був засуджений за кримінальний злочин чи  поміщений у психіатричну лікарню не за власним бажанням. У зв'язку із цим зараз поліція намагається з'ясувати, як йому вдалося дістати пістолет.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram