ГоловнаСвіт

Хабаровськ теж захотів приєднатися до "квітучої Росії"

Місцеві жителі вимагали гарантій на кшталт кримських

Хабаровськ теж захотів приєднатися до "квітучої Росії"
Фото: amurmedia.ru

Сьогодні, 6 квітня, мешканці Хабаровська провели акцію за приєднання цього російського регіону до тієї Росії, де високий рівень життя.

Мітинг пройшов на одній із центральних площ міста. Учасники тримали плакати з написами "За Хабаровськ у складі Росії", "Москва - моя столиця", "Хабаровськ - це Крим Далекого Сходу", "В Росії добре - а в Хабаровську?" - повідомляє Радіо Свобода.

Мета мітингу - привернути увагу до того, що реальний рівень життя в цьому російському регіоні відрізняється від того, про який заявляє влада. "У зв'язку з Кримом говорили, що рівень життя в Росії дуже високий, але треба зазначити, що варто нам подивитися на наш край, і ми побачимо зовсім інший стан справ. Тому ми і хочемо приєднати Хабаровський край до щасливої, стабільно квітучої Росії", - розповів один з організаторів мітингу.

Один із промовців закликав жителів міста "разом боротися проти Путіна, проти його політики і проти брехні". Мітинг був узгоджений з міською владою і зібрав близько 60 осіб.

Нагадаємо, одним з аргументів приєднання Криму до Росії з боку керівництва РФ був саме рівень життя у федерації, який був заявлений як на значно вищий, ніж в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram