ГоловнаСвіт

Придністров'я заявило про збитий український безпілотник

У невизнаній республіці припускають, що літальний апарат могли запустити прихильники "Правового сектору"

У Придністров'ї заговорили про збитий розвідувальний безпілотний літальний апарат, який нібито був запущений з території України і здійснював відео-та фотозйомку території Придністров'я.

Про це повідомляє прес-служба Комітету державної безпеки (КДБ) невизнаної республіки.

"На підставі попередніх даних встановлено, що запуск БПЛА був здійснений з території України групою осіб, що імовірно належать до оперативно-технічних підрозділів СБУ, Генштабу Міноборони України, або до прихильників "Правового сектору" з метою проведення розвідувальних дій на території Придністровської Молдавської Республіки ", - зазначають у повідомленні.

У невизнаній республіці відзначають, що змогли нейтралізувати безпілотний літальний апарат, а фахівці КДБ відновили і розшифрували відеозапис з нього.

"КДБ ПМР підкреслює, що у разі спроб незаконного перетину державного кордону ПМР, в тому числі повітряного кордону, визначеної Законом ПМР " Про державний кордон " від 10 червня 2013 року, Придністров'я залишає за собою право застосовувати всі доступні законні способи її захисту", - додають у прес-службі.

 Крім того прес-служба КДБ невизнаної республіки нагадує, що нещодавно з українського боку був "інформаційний викид" про нібито військові приготування в Придністров'ї.

kgb-pmr.com
kgb-pmr.com

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram