ГоловнаСвіт

В.о. міністра оборони Грузії залишає країну

Своє рішення чиновник пов'язав з результатами нещодавніх парламентських виборів.

В.о. міністра оборони Грузії залишає країну
Дмитрий Шашкин
Фото: forumklassika.ru

Глава міністерства оборони Грузії Дмитро Шашкін, який керує військовим відомством в якості виконуючого обов'язки, вирішив залишити республіку.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook. Своє рішення чиновник пов'язав з результатами нещодавніх парламентських виборів.

За словами Шашкіна, він поважає вибір більшості виборців, що підтримали опозиційну "Грузинську мрію", проте сам він цю політичну силу не підтримує.

"Я працював в уряді Михайла Саакашвілі, тому що поділяв його ідеї й ідеали", - пише глава міністерства. При цьому він зазначає, що в майбутньому сподівається повернутися на батьківщину, "щоб служити своєму народові".

Нагадаємо, опозиційна коаліція "Грузинська мрія", створена мільярдером Бідзіною Іванішвілі, здобула перемогу на парламентських виборах 1 жовтня. Президент Грузії Михайло Саакашвілі визнав, що очолювана ним партія "Єдиний національний рух" зазнала поразки і буде змушена перейти в опозицію. Після виборів діючий уряд Грузії під керівництвом Вано Мерабішвілі офіційно пішов у відставку. Враховуючи, що поки новий уряд не сформовано, члени колишнього кабінету міністрів наразі продовжують працювати в якості виконуючих обов'язки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram