ГоловнаСвіт
Спецтема
Выборы президента США

Ромні і Обама продовжують обмінюватися "люб'язностями"

Кандидати на президентську посаду зустрілися на благодійному вечорі в Нью-Йорку.

Ромні і Обама продовжують обмінюватися "люб'язностями"
архивное фото
Фото: EPA/UPG

Кандидати в президенти США - діючий американський лідер Барак Обама і його суперник Мітт Ромні - на благодійному вечорі в Нью-Йорку не забули скористатися можливістю, щоб набалакати на адресу один одного кілька дотепів.

"Передвиборна кампанія може бути виснажливою і стомлюючою. Але і мені, і президенту Обамі пощастило: у нас у обох поруч є людина, на яку можна покластися, у присутності якої ми почуваємося комфортно і без якої ми б не змогли протриматися ані дня. У мене є моя прекрасна дружина Енн. А у Барака - Білл Клінтон", - заявив республіканець Мітт Ромні.

Відповідь Обами не змусила на себе довго чекати:

"Ось вже втретє за останній час ми зустрічаємося з губернатором Ромні. І як багато з вас змогли помітити, у другому турі дебатів я був набагато енергійнішим. Відчував себе абсолютно відпочилим після того, як мало не заснув у першому раунді. Як, власне кажучи, і мільйони американців, які вважали за краще зосередити свою увагу не на перших, а на других дебатах. Виходить, я виявився одним із них".

Наступний, останній раунд теледебатів, відбудеться в понеділок, 22 жовтня, у Флориді. Президентські вибори відбудуться 6 листопада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram